Digital eXperience Solutions Oy auttaa yrityksiä liiketoiminnan kehittämisessä.

Aloitimme toimintamme Torniossa 2016 ja toimitamme palvelua ympäri maailmaa. Olemme erikoistuneet liiketoiminnan tehostamiseen ja laajentamiseen erilaisten digitaalisten teknologioiden avulla. Osaamisalueisiimme kuuluu mm. strateginen suunnittelu, tiedonhallinta, palvelunhallinta, business intelligence, tietohallinto, IT infrastruktuurin kehittäminen, asiakaskokemuksen hallinta ja kansainvälinen liiketoiminta. Rakentamamme asiantuntijaverkoston avulla pystymme palvelemaan asiakkaitamme kustannustehokkaasti ja auttamaan liiketoiminnan kehittämisessä yrityksen tyypistä, toimialasta tai kehityskohteesta riippumatta. Verkostomme mahdollistaa täysin itsenäisen toiminnan, joten ainoastaan asiakkaidemme tarpeet ja tavoitteet ohjaavat tekemistämme.

Asiakas on aina toimintamme keskipisteessä. Meille se tarkoittaa sulautumista maailmaan, jossa asiakkaamme ja heidän asiakkaansa toimivat. Siksi aloitamme yhteistyömme kartoittamalla asiakkaamme liiketoiminnan nykytilan ja toimintaympäristön. Tämän jälkeen asetamme yhdessä kehitystyön tavoitteet ja suunnittelemme niihin johtavan kehityspolun. Lopuksi autamme asiakastamme toteuttamaan kehitystyön. Toimimme alan parhaiden käytänteiden mukaisesti  ja sovellamme yleisiä viitekehyksiä asiakkaamme yksilölliseen toiminnan huomioiden.

Meillä on kokemusta asiakasyhteistyöstä, liiketoiminnan tutkimus- ja kehitystyöstä, liiketoimintatarpeiden selvittämisestä ja asiakaskokemuksen hallinnasta sekä tiedon analysoinnista. Tämän lisäksi olemme kehittäneet ja hallinneet laajoja IT ympäristöjä sekä kokonaisarkkitehtuuria. Meillä on myös vahvaa opetus- ja koulutusosaamista.

Tiimimme:

Dr. Vladimir Ryabov


PhD (Information Technology),
M.Sc. (Economics and business administration),
M.Sc. (Software engineering)


Erikoistuminen: Digitaaliset strategiat ja liiketoimintamallit, Business Intelligence, Digitaaliset tuotteet ja palvelut

Tuomo Lindholm


Master of Business Administration (International Business Management),
Tradenomi (tietojenkäsittely)


Erikoistuminen: Liiketoiminnan kehittäminen, Digitalisaatio ja digitaalinen muutos yrityksessä, Tietohallinto, Palvelunhallinta,
IT palvelut ja infrastruktuurit